1-op-1 coaching en weerbaarheid

Alle aandacht voor jou, je kind of je medewerker. Dat is de kracht van de 1-op-1 coaching en weerbaarheidstraining van Kaihatsu Weerbaarheid. Samen met jou maken we een op maat gemaakt plan, waarmee jij je doel bereikt.

Voor wie

De 1-op-1 coaching en weerbaarheidstraining van Kaihatsu is geschikt voor:

 • Schoolgaande kinderen en tieners vanaf 10 jaar
  Dit zijn kortlopende, oplossingsgerichte trajecten waarbij kinderen én hun ouders/verzorgers passende handvatten aangereikt krijgen voor fysieke en mentale weerbaarheid.
 • Jongvolwassenen, studenten en starters op de arbeidsmarkt vanaf 18 jaar
  Je leven verandert en je wilt een klein beetje hulp bij je gang naar zelfstandigheid. Coaching door Kaihatsu Weerbaarheid helpt jou bij het maken van keuzes en het stellen van doelen.
 • Werkende volwassenen, vanaf 25 jaar
  Op de werkvloer kun je te maken hebben met allerlei uitdagingen. Sommige daarvan komen vanuit jezelf, sommige vanuit je omgeving. Timemanagement, stress, Kaihatsu Weerbaarheid helpt je graag bij het aangaan van deze uitdagingen.

Werkwijze

 • We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en intake. In dit gesprek verkennen we de precieze vraag waar je mee zit. We bepalen samen of Kaihatsu Weerbaarheid iets voor jou kan betekenen.
 • Als we met elkaar verder gaan, dan volgen een aantal coachsessies, waarin we doelgericht werken aan jouw hulpvraag. Je krijgt ook huiswerk mee, zodat je tussen de coachsessies door zelfstandig met jouw proces bezig kunt blijven.
 • De coachsessies van Kaihatsu Weerbaarheid kenmerken zich door de afwisseling tussen fysieke en mentale/cognitieve activiteiten. Kort gezegd: we dóen iets, en daarna praten we daarover. We bewegen veel, op een manier die past bij jou en jouw hulpvraag. Dit kan variëren van wandelen tot vechtsportoefeningen. De fysieke oefeningen hebben een speels karakter, maar hebben ook altijd een achterliggende bedoeling. Wat die is, ontdekt je zelf.
 • Tijdens de sessies reiken we je talloze handvatten, technieken en inzichten aan, waarmee je zelf kunt werken aan de oplossing van jouw hulpvraag.
 • Het coachtraject is afgerond als je het gevoel hebt dat je zelfstandig verder kunt. De trajecten bij Kaihatsu Weerbaarheid bevatten doorgaans minimaal drie en maximaal tien coachsessies.
 • Met minderjarigen werken we bij voorkeur in aanwezigheid van (een van de) ouders/verzorgers. Zo blijven ouders/verzorgers betrokken bij het proces van hun kind en kunnen ze thuis samen met hun kind blijven oefenen.

Dit zeggen deelnemers

Aanbevelingen zijn uit privacy-overwegingen anoniem. De namen van deze personen zijn uiteraard bekend bij Kaihatsu Weerbaarheid.

“Het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat ik goed kan samenwerken met anderen. Ik reageer minder kortaf op anderen dan voordat ik deze sessies volgde. Het gaat nu weer lekker, op school.”
Meisje-anoniem
Meisje (10) volgde 1-op-1 coaching bij Kaihatsu
“We hebben de aanpak en werkwijze van Michiel als zeer interactief, inspirerend en praktisch toepasbaar ervaren. Michiel stemt goed af en betrok ons als ouders actief bij de hulpvraag van onze zoon en daarmee ook die van ons. De training was op maat afgestemd, waarbij Michiel actief contact hield en ons betrok bij alle stappen.”
Koppel
Ouders van tienjarige jongen die 1-op-1 coaching volgde bij Kaihatsu
“Ik heb veel positieve dingen geleerd. Het was leuk, leerzaam en duidelijk. Ik zou Michiel aanraden!”
Meisje-anoniem
Meisje (10) volgde 1-op-1 coaching bij Kaihatsu
“Onze zoon vond de spelvormen het leukst. De speelse uitdagingen met alle materialen die tot de verbeelding spraken hielpen hem in het vinden en ervaren van de power in zichzelf.”
Koppel
Ouders van tienjarige jongen die 1-op-1 coaching volgde bij Kaihatsu

Door wie

Mentale en fysieke weerbaarheidstrainingen | Michiel Commandeur | contact met Kaihatsu WeerbaarheidDe 1-op-1 coaching en weerbaarheid wordt verzorgd door Michiel Commandeur, trainer/coach bij Kaihatsu Weerbaarheid. Michiel is gediplomeerd weerbaarheidstrainer, mental coach, beweegcoach, leraar karate-do en instructeur Kids Streetdefense. Naast deze scholing heeft Michiel zelf de uitdagingen waar schoolgaande tieners, adolescenten en werkende volwassenen voor staan aan den lijve ondervonden. Hij vond oplossingen in fysieke en mentale training, die hij graag met u deelt. 

Locatie

De 1-op-1 coaching en weerbaarheidstraining van Kaihatsu Weerbaarheid kan plaatsvinden in onze zaal in sportcentrum Happy Life 35 in Burgum, bij jou thuis, op je werkplek of in de buitenlucht.

Kosten

Kaihatsu Weerbaarheid hanteert een tarief van 47 euro per sessie, exclusief btw. Het kennismakingsgesprek met intake is kosteloos. In overleg is veel mogelijk, ook pakketprijzen.

Lees meer

Deze artikelen zijn goed om te lezen als je deze training overweegt: